کد خبر 739846
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
نادر قاضی پور

نماینده مردم ارومیه در مجلس، از دستگیری ۴۰ نفر از عناصر گروهک تروریستی داعش توسط اداره اطلاعات آذربایجان غربی در شهرستان های پیرانشهر، سردشت، مهاباد، بوکان و تکاب خبر داد.

 به گزارش مشرق، نادر قاضی پور از دستگیری ۴۰ نفر از عناصر گروهک تروریستی داعش توسط اداره اطلاعات آذربایجان غربی در شهرستان های پیرانشهر، سردشت، مهاباد، بوکان و تکاب خبر داد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مقدار فراوانی تسلیحات و مهمات از عناصر داعش در چندین عملیات کشف شده است، افزود: سرتیم های این عناصر تروریستی قصد انجام عملیات در شب های قدر را داشتند که با هوشیاری اطلاعات آذربایجان غربی به موقع در نطفه خفه شدند.

قاضی پور ادامه داد: ارتباطات این عناصر تروریستی با خارج از ایران پیگیری می شود و وزارت اطلاعات در ادامه به فعالیت های هوشیارانه خود ادامه می دهد، تا سرشاخه های آنها را در خارج از کشور دستگیر و به سزای اعمال ننگینشان برساند.

وی در پایان به نمایندگی از مردم آذربایجان غربی از فعالیت های وزارت اطلاعات و اداره اطلاعات استان برای دستگیری عناصر داعش و سرکرده های آنها تقدیر و تشکر کرد.

منبع: خانه ملت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
    18 2
    همه را اعدام کنند جنازه شان را بندازند دریا
    • IR ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
      0 0
      جنازه در خاک
  • GB ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۰
    19 2
    فقط اعدامشون کنید این وحشیها رو که پیامی هم به پدر خوانده شون باشه که بدونند که آرزوی هرج و مرج در ایران رو به گور خواهند برد. تمام ایرانیان یک پارچه جان بر کیف آماده دفاع از مرز و بوم کشور عزیزمان هستیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس